Известие

Collapse
No announcement yet.

тези тъпи пластмасови колектори!!!! спешно

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• тези тъпи пластмасови колектори!!!! спешно

тази сутрин направо се спукаха......не съм пипал нито дебитомер нито някои друг си е играл поне от както я имам(08.2005).....та....мисълта ми е следната...някакви идеи аз съм от пловдив,но довечера заминавам за софия и ще седя там до понеделник...евентуално цени и каде мага да намера(пловдив и софия) евентуално алуминиеви????казаха ми ориентировачни за алуминиеви - 80 лв втора употреба!!!! което ми се струва доста и предполагам че нови пласмасови ще са около 50лв нови(предпочитам алуминиевите за да избегна евентуално повторен такъв проблем)....някои евентуално да знае за пловдив ГЛАВНО СЕРВИЗ кадето могат да ми го направят това....благодаря ви...направо полудях...тамън се отказах да си я продавам и сега това....
    благодаря предварително!!!!
    Alfa Romeo 1.8 TS 8v

Да разбирам че ще си в София само неделя ли?Ако е така кофти щото в неделя нищо неработи, а иначе попитай при италиянеца има голяма вероятност при него да има.
    ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
    ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Re: тези тъпи пластмасови колектори!!!! спешно

Първоначално публикувано от street_fighter
      тази сутрин направо се спукаха......не съм пипал нито дебитомер нито някои друг си е играл поне от както я имам(08.2005).....та....мисълта ми е следната...някакви идеи аз съм от пловдив,но довечера заминавам за софия и ще седя там до понеделник...евентуално цени и каде мага да намера(пловдив и софия) евентуално алуминиеви????казаха ми ориентировачни за алуминиеви - 80 лв втора употреба!!!! което ми се струва доста и предполагам че нови пласмасови ще са около 50лв нови(предпочитам алуминиевите за да избегна евентуално повторен такъв проблем)....някои евентуално да знае за пловдив ГЛАВНО СЕРВИЗ кадето могат да ми го направят това....благодаря ви...направо полудях...тамън се отказах да си я продавам и сега това....
      благодаря предварително!!!!
      Колега, новите пластмасови хич не са 50лв. Не знам но излизаха над 150лв. нови А цената от 80лв. за алуминиеви 2-ра употреба, която са ти обявили е нормална. Тогава ще трябва обаче да смениш и пръстените със скобите
      Взимай алуминиев и действай, мани ги тея пластмаси, утре пак може да се резне
      А защо се е спукал Кихнала ли е
      sigpic

Comment

Re: тези тъпи пластмасови колектори!!!! спешно

Първоначално публикувано от Dodo 155
        Колега, новите пластмасови хич не са 50лв. Не знам но излизаха над 150лв. нови А цената от 80лв. за алуминиеви 2-ра употреба, която са ти обявили е нормална. Тогава ще трябва обаче да смениш и пръстените със скобите
        Взимай алуминиев и действай, мани ги тея пластмаси, утре пак може да се резне
        А защо се е спукал Кихнала ли е
        150!!!!!! ;малеееее,еми казаха ми че това се получавало когато компютъра получава грешна информация и подава повече въздух- от там се е спукало предполагам иначе колата няма газ малеее 150 е много бре,алуминиевите тогава колко са???а има ли проблем ако са втора?някакви идеи от какво може да е? а после трябва ли да се ходи да се настроива дебитомера нещо???
        Alfa Romeo 1.8 TS 8v

Comment

Мисля че няма за какво да се настройва дебитомера ако не се пипа вътре.А за втора ръка взимай и не се замисляй обади се на Италианеца почти 100%има
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury_alfata
            Мисля че няма за какво да се настройва дебитомера ако не се пипа вътре.А за втора ръка взимай и не се замисляй обади се на Италианеца почти 100%има
            телефон за контакт на италианеца?
            Alfa Romeo 1.8 TS 8v

Comment

Авточасти ООД ("Италианецa" )
              Авточасти втора употреба всякакви
              Lancia Dedra 1.8 i.e.

Comment

Соори за офтопика, ама сипвал ли си някаква добавка за дюзите, защото моя приятелка така гръмна, защото сипала половин шише в 25 литра бензин, а то било за 50л.
                "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
                  Соори за офтопика, ама сипвал ли си някаква добавка за дюзите, защото моя приятелка така гръмна, защото сипала половин шише в 25 литра бензин, а то било за 50л.
                  не ама по принцип от какво се получава това спукване?и всички алуминиеви колектори ли стават и евентуално какво трябва да се преправя?
                  Alfa Romeo 1.8 TS 8v

Comment

Това не би трябвало да е вярно, щото добавките намаляват детонационното горене, а на теб ти е спукан колектора вероятно от детонация.
                    Mitsubishi Outlander
                    Mitsubishi Space Star
                    Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                      Това не би трябвало да е вярно, щото добавките намаляват детонационното горене, а на теб ти е спукан колектора вероятно от детонация.
                      Тука некви глупости ми се чини че се пишат
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

http://www.aibo-bg.com/bulgarian/products/xelios12b.htm
                        Mitsubishi Outlander
                        Mitsubishi Space Star
                        Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                          Първоначално публикувано от Crusader
                          Тука некви глупости ми се чини че се пишат

Я обяснете, че нещо не съм в час. Инече колата и е Ситроен Ксантия 1.6 без газово.
                          "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                          Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                          Opel Astra J GTC

Comment

Ами Bobo смята че говоря глупусти, което е много възможно , все пак той е най-наясно с колите тук, а моето мнение е че добавката за гориво не може да предизвика детонации във всмукателния колектор, а даже би трябвало ефекта са е обратен!
                            Те тва става тук!
                            Малиии Bobo утре как ше ме резне кат зелена краставица , но да знаеш че квото каже той винаги е излязло истина!
                            Mitsubishi Outlander
                            Mitsubishi Space Star
                            Daihatsu Terios

Comment

Бобо е много прав
                              1. Темата е за спукан колектор на 155
                              2. Каква е тази добавка дето гърми в колектора
                              3. За какъв Ситроен става въпрос тук се говори за Алфа Ромео 155

Колеги имам една лична молба - Не искам да трия мнения, не искам да се конфронтирам с никого, искам да бъда максимално полезен с каквото мога, но за бога не пишете глупости и не размивайте както тази, така и останалите теми

@ Street Fighter - колега малко по-нагоре ти написах какво се прави когато се сменя колектора от пластмасов с алуминиев. Чети мненията докрай

За протокола (малко Off): Добавките, които слагате в горивата са пълен ташак И с добавки и без такива "екстри" нафтата и бензините замръзваха преди 2 седмици Единствената добавка, коята ми вършеше някаква работа беше Redex. Напоследък не съм ползвал такова нещо, защото колата която карам е служебна (нова в гаранция) и изрично пише да не се слагат добавки в горивото, за да не скапва катализатора
                              sigpic

Comment

Working...
                              X